In Kindcentrum Adriaan van den Ende bieden wij opvang voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang


De BSO biedt opvang voor de 4 t/m 13 jarigen na schooltijd op alle dagen van de lesweek. BSO Adriaan van den Ende biedt kinderen een veilige, gezellige en uitdagende plek waar zij na een schooldag lekker kunnen ontspannen. De tijd die zij doorbrengen op de BSO is voor hen vrije tijd. Zij bepalen dan ook zelf of en aan welke activiteiten zij wensen deel te nemen. Er worden activiteiten aangeboden, maar kinderen hebben ook de mogelijkheid om zich rustig terug te trekken. 

Voorschoolse opvang

We bieden iedere ochtend voorschoolse opvang aan. De voorschoolse opvang vindt plaats in de hal van de school. Indien er slechts een of twee kinderen opvang willen, worden de kinderen opgevangen in de ruimte van de peuterspeelgroep.

Dagopvang 


Voor de opvang van kinderen van 0 t/m 4 jaar is er een verticale groep en voor kinderen van 2 tot 4 jaar is er een peutergroep. Waarbij uw kind een hele of een halve dag kan worden opgevangen.
De gezellige groepsruimte grenst aan de kleutergroepen en de gemeenschappelijke hal van het Kindcentrum. Ook de peuters maken gebruik van het de gemeenschappelijke ruimtes, waar bij slecht weer heerlijk binnen kan worden gespeeld. Bij mooi weer vindt u de kinderen natuurlijk in de veilig en uitdagend ingerichte buitenruimte.

Peuterspeelgroep


Ook kan uw kind naar de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) van 08.30 tot 12.00 uur. Deze bevindt zich in de peutergroep, grenzend aan onze dagopvang-groep. 

Informatie in beeld

Volg ons op FacebookTwitter