Ons Kindcentrum

Ons Kindcentrum is een plek waar kinderen de hele dag kunnen leren, spelen en zich ontwikkelen. In een integraal kindcentrum werken school en opvangorganisatie aan dezelfde doelen en in hetzelfde pedagogisch klimaat. Wij zorgen voor een divers aanbod zodat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen in een omgeving waar zij zich thuis voelen. Dat geldt voor zowel de jonge kinderen -in een kinderdagverblijf/peuterspeelgroep- als de kinderen in de basisschoolleeftijd voor wat betreft onderwijs en naschoolse opvang.


Ons Kindcentrum heeft al een naam maar het is pas echt ‘geboren’ als het een gezicht heeft. Dat gezicht is ons logo, dat tijdens de officiële opening op vrijdag 19 september 2014 onthuld werd. We hopen natuurlijk dat iedereen het nieuwe logo net zo mooi vindt als wij. Misschien vind je de vorm mooi? Of de kleuren? Of de plaatjes die er in zitten? Dit logo hebben we niet alleen gekozen omdat we het zo mooi vinden. We hebben het gekozen omdat het ons verhaal vertelt. Omdat het laat zien wat wij belangrijk vinden, waar wij voor staan. Ieder die er naar kijkt zal er een eigen idee bij hebben, hopen wij. Want dat ‘eigen’, dat vinden wij belangrijk. Dat je jezelf bent. Dat je jezelf laat zien. Wij werken graag samen met ieder kind aan zijn/haar talenten, ontdekken graag samen hoe ieder kind graag leert, denkt, wat hij/zij leuk vindt, heel goed in is. Waar ieder kind, maar ook iedere medewerker, een ‘A’ in is dus. Natuurlijk is het de ‘A’ van Adriaan van den Ende. Maar vooral de ‘A’ in ieder kind. En al die A-tjes samen. Want dat is net zo belangrijk als jezelf kunnen zijn; dat je dat samen kan doen. Alle A-tjes samen maken het logo compleet, ze zijn samen het gezicht van ons Kindcentrum. 

Voor alle ouders en andere belangstellenden die meer willen weten over onze visie en ambities staat ons uitgebreide verhaal op de website en in de informatiegids. Maar vooral ook zullen zij het gaan zien, horen en voelen in de manier waarop wij hier werken en spelen. In de manier waarop wij met elkaar omgaan. 

Informatie in beeld

Volg ons op FacebookSocial Media